oneplus 6

OnePlus 6

Det är mindre än en vecka till OnePlus 6 är officiellt presenterad och dom sista och korrekta detaljerna avslöjas. OnePlus har avslöjat att dom kommer att släppa den nya modellen i flera färger gentemot deras tidigare modeller som kom i endast en färg precis som dom första ford bilarna.

Chris Smith från BGR skriver om den senaste läckan där Pete Lau OnePlus CEO och filmstjärnan Amitabh Bachchan visar upp två varianter av OnePlus senaste modell.

Flera onlinebutiker har sen flera veckor tillbaka lagt upp tillbehör så som OnePlus 6 mobilskal och en av dessa är i sverige är Bumpy Mobiltillbehör och tillverkaren Olixar har släppt en serie med nya mobilskal till modellen.

Men vi vänta med spänning på att få veta om OnePlus 6 är summan av alla läckor med olika funktioner och design detaljer eller om det kommer några nya saker som inte har läckt ut från tillverkaren.

Även om release datumet har annonserats tillsammans med en hel del funktioner så hoppas jag att OnePlus inte har avslöjat alla saker så vi får några positiva överraskningar på själva eventet där modellen kommer att presenteras.

Förra årets OnePlus 5T med den minsta konfigurationen av ramminne och lagringskapacitet kostade ca 5000kr när den lanserade och vi kan nog förvänta oss en lite högre prislapp på OnePlus 6 med tanke på dom nya funktionerna och lite bättre specifikationerna. Men företaget är oerhört prismedvetna och pressar nog marginalerna för att hålla på sin övertygelse att erbjuda toppmodeller till lägre priser än konkurrenterna men en prishöjning kommer vi nog att få se.

En av dom stora förändringarna som har avslöjats av flera läckta bilder på modellen är att den kommer få en baksida av glas mot den tidigare metallbaksidan. Detta öppnar även upp för spekulation om den kommer att förses med trådlös laddning som många av konkurrenterna har försett sina senaste toppmodeller med.